Post by riswotisavea on Feb 4, 2022 1:02:02 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Grand Theft Auto: Vice City ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Grand Theft Auto: Vice City IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ tapasztalat ▞▞▞
▞▞▞ Grand Theft Auto: Vice City 2022 version ▞▞▞
De nincs kihívás benne mivel anno kipörgettem PS 2-n és beugranál a jelenetek,de jól átadja az élményt ettől függetlenül. Ja és X Peria Play-en akadásmentesen fut l. Így már egy ötcsillagos a Rockstar-nak. 5*
yeahunter - Streams List and Statistics · TwitchTracker
Ugyanaz élmény mint számítógépen régen!) Note 4- en szépen fut
A játék nem rossz, már 3 küldetés után kirúgnának a játékból, csak mert úgy ütöttem, mint plz javítsd ki a játékot
Imádom mint ha PC lenne
A kezelőszervek szánalmasak, különösen a fordulás. Az eredeti pc játékban ez nem volt probléma. Bármelyik jármű megfordulása még mérsékelt sebességgel sem lehetséges ütközés nélkül. Ez a játék komoly javítást igényel. A GTA SA sokkal jobb ennél.
Olyan sok hiba a környéken nem látható, amíg a közelébe nem megy az analóg joystick túl érzékeny a felhőmentés nem érhető el, kérjük, oldja meg ezeket a problémákat a jövőbeni frissítésekkel, hogy olyan legyen, mint a San Andreas. Ezt is megvettem, és fantasztikusan működik, hibák és hibák nélkül Kérjük, frissítse ezt az alkalmazást, mivel a telefonom Android 11-et futtat
Túl sok a hiba, hirtelen nem is találom a vezérlőimet
Folyton kidob ez a kulagép
Miután legyőztem az SA-t, majd a VC-t mobilon, szeretném, ha a gombok elhelyezkedése és a láthatóság olyan lenne, mint az SA-n. A jármű kezelőszervei és érzései eltérnek az SA-tól. VC-n a Vercetti könnyen leesik a motorról a nagy sebességtől, nagyon könnyen sodródnak az autók. Kell egy kis idő, amíg megszokja, ha a játékosok alkalmazkodnak, rájönnek a dologra. De a legjobb a VC-ben a rádióállomások dalai, a VC-nek vannak a legjobb dalai az összes többi GTA-játék közül. De hol vannak MJ dalai mobilon?
A kezelőszervek kissé furcsák, de ez körülbelül az, amit elvárhat egy mobileszközön való játéktól. Szeretem, ha van PS2 memóriám. Úgy nőttem fel, hogy nem kellett egy másik emulátor a telefonomon
Olyan közel van a tökéletes kikötőhöz, amennyire emberileg lehetséges. Úgy működik, mint egy bűbáj az LG Tribute Dynasty-mon, egy alacsony kategóriás költségvetési modellen. Az irányítást kicsit meg kellett szoknom, de a tanulási görbe nem meredek. A GTA thks-fejezetének átdolgozása során nem vágtak semmit a mobiljátékok bátor új világa számára. csak költsd el az 5 dollárt.
Grand theft auto vice city android megvétele? - Gyakori kérdések
Játékmenet felvételek szivárogtak ki a felújított GTA: Vice Cityből
Fiatalabb koromban játszottam a PlayStation 2-vel, de egy lemezbaleset után nem tudtam újra lejátszani. Most vettem meg a játékot, és az elmúlt órában játszom. Pont olyan, mint ahogy emlékeztem rá, ez a kedvencem és a legjobb GTA, amit ismerek
Grand Theft Auto: Vice City Windowshoz - Letöltés - Anderbot
Még soha nem játszottam ezzel a játékkal semmilyen más platformon, az Android platformon pedig az egész érintőképernyős, és nagyon nehéznek találom az avatár vezérlését és a környezetben való mozgást, a vezetés pedig még nehezebb irányítani a járművet. Ennek a játéknak valóban szüksége van egy második kontrollerre, mert az érintőképernyő szörnyű. A grafika nagyszerű, és a hang is nagyszerű, de az avatár irányítása a legnehezebb dolog a játékban, és nagyon frusztrált vagyok, ha játszani akarok vele.
Szép erőfeszítés, de az autoaim játszhatatlanná teszi, miközben az autófizika még a GTA 4-nél is rosszabb.
Semmi szaggatás. Az irányítást lehetne egy kicsit optimalizálni, de nem vészes, így is 5*
A játék élménye nagyon kivételes, mivel az eredeti grafika ugyanolyan nagyszerű játékmenetben van, de sajnos nem tudom beírni a játék csalókódjait a PS4-es kontrolleremre Android telefonom segítségével, kérjük frissítsd
Azok számára, akiknek problémái vannak a vezérléssel, nem láttam problémát, esetemben (háromszor) minden probléma nélkül teljesítettem a történetszál küldetését. A legjobb rész a bontóembert is be tudta fejezni 😋
Tönkretették ezt az alkalmazást. Mindig 100%-ig dolgoztam ezeken a játékokon. a tűzoltó-misszió tönkretette az álmomat. Tudom, hogy PS2-n könnyű volt, de ezen az Android-verzión újra és újra és újra kipróbáltam, és most utálom ezt az alkalmazást. komolyan rocksztár? mi a fene? a tömlő nem borítja fel az embereket ezen a verzión. egyszerűen nincs elég időd arra, hogy üldözd az embereket. tönkretetted a rocksztár játékot. kérem javítsa ki, vagy térítse vissza az összeget. bárcsak alacsonyabb értékelést adhatnék erre.
VICE CITY CSALáSOK éS áTTEKINTéSEK PC-HEZ
Túl sok késés, és nem éri meg az értéket
A Rockstar szokás szerint nem okoz csalódást. Fantasztikus játékmenet, nagyszerű szolgáltatás, és egy jó móka az alkalmi meggondolatlan törvénysértésekkel. A Rockstar legalább tanul a hibáiból. Hát leginkább. Főleg ez a menthető korrupció, ami a ps2-n történt.
Nem hivatalos Nintendo Switch portot kapott a Grand Theft Auto
Tisztességes kikötő. Még mindig le vagyok nyűgözve ettől a játéktól. Tinédzser voltam, amikor megjelent, és akkoriban csodálatos volt, és még mindig megvannak a pillanatai. Azok a beszélgető rádióállomások, srácok, vidámak. Őszintén.
Egyszerűen valami fantasztikus. Egy Samsung Galaxy J3 2017-en jászom, full grafikán és akadás nélkűl fut. Az ilyen hardverrel rendelkező telefontulajdonosok se habozzanak a vásárlással. A rádió, az valami fenomenális. Olyan slágereket játszanak benne amiért van, hogy ülök még 4-5 percet a kocsiban, hol ott már rég elhagytam volna. A küldetéseknél, némelyekkel meg kell szenvedni, mert ezt a játékot asztali számítógépekre találták ki. Ezt leszámítva, ENGEM, mint valami feketelyuk, BESZIPPANTOTT!
Chicken Invaders 4 Letöltés Ingyen / Chicken Invaders 5 Hd ...
Ez egy igazi élettapasztalat. A rockstar gamingnek egy kicsit jobb grafikát kell bevinnie a következő frissítéskor. Egy dolog nem tetszik, sokáig tart a letöltés
A Grand Theft Auto III, a Grand Theft Auto: Vice City és a Grand Theft Auto: ... a Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition érkezik Android és iOS
Tökéletes. MOGA joystickal nyomom, minden nagyon jól megy. Célzás az
NE TÖLTSE LE NEM FOG BETÖLTENI SENKI SZÁMÁRA jó volt, amikor működött, de nem oldották meg a problémát.
2 napja vagyok hajós küldetésen, és annyira tökéletes a vezetés, hogy nem értem, miért nem tudom legyőzni. Megnéztem a bejárást a YT-n, és úgy tűnik, hogy a hajók végsebessége mobilon lényegesen lassabb, mint konzolon. Kérjük, állítsa be az időpontokat, vagy gyorsítsa fel a hajókat! Köszönjük!
Egyre valószínűbb, hogy újradolgozzák az első három 3D-s ...
Ez a játék nem állhat le összeomlással a januári frissítés óta! E-mailt küldtek a fejlesztőknek, de nem kaptak választ! Korábban minden nap játszottam vele, de most már 5 percig sem tudok vele játszani anélkül, hogy az alkalmazás ne omoljon össze folyamatosan!
Csodálatos játék, nem sok mondanivalóm van róla, csak az All Night Long, az Out Of Touch és az I Ran, ez minden, amire szükségem van az életben. EDIT: Most olvastam a többi véleményt, és WOW az emberek szívják ezt a játékot! Egy srác 20 próbát tett a kubai hajós küldetésben! Nekem csak 4 kellett!
A kedvenc GTA játékom. Xiaomi mi 8-on elképesztően fluid élményt nyújt max beállításokon. Szuper és élvezetes játék. Egyedül a gagyi célzó rendszerrel kellene kezdeni valamit.
Jó grafika, de néha elütött
A lövésvezérlők nagyon irritálóak, nagyon rossz a célzás, és a lövöldözés ezen irányítása miatt sok küldetés nem fejeződik be. Rossz lövésvezérlők és soha nem látott célzás
Hibátlan
A játék rostélyos, de a kezelőszervek borzalmasak, és csak akkor látod az autókat, ha körülbelül 15 láb távolságra vannak tőled, ami miatt sokat ütközhetsz, különösen ha motoron ülsz, és túl sok idő jut egyes küldetésekre. rövid. Az automatikus célzás sem működik a kívánt céllal, néha a célpont mellett állok, és nem működik
Ez sok emléket idéz fel. Ez tényleg jó. Bárcsak találtál volna módot a csalások bevitelére
Jelentős frissítések kellenek! Most próbáltam játszani, és elég messze voltam, és most egyik gombom sem mutatja, hogy nem tudok beülni az autóba, nincs egészség, pénz stb.. az egész jobb oldal eltűnt. Javíts ki, szívesen folytatom a játékot.
Ahogy emlékszem. Néhány változtatás, például nem tudtam megszerezni a tűzoltóautót, mielőtt a szigetek megnyílnának. De eddig minden más elképesztőnek tűnik, az összes kihívás létezik, végtelen sprint, extra egészség, extra páncél az éberségi, mentő- és pizzaküldetések elvégzéséhez. Játszottam xbox kontrollerrel, de ps2 vezérlőkkel is játszik. Szeretem. Bár szerintem meg tudod változtatni.
Fedezz fel rövid videókat grand theft auto vice city downloading témában a TikTokon. Nézd meg a következő alkotók népszerű tartalmait: Retro Gaming
Csak kezdje el játszani, és máris kapok egy régi hibát, amit a PC-s verzióban is kaptam (lefagy a képernyő, röviddel a teljes újraindítás után) Kérem, ellenőrizze!
nagyon jó. Örök kedvenc ez a játék. Fele ennyi idős voltam szinte amikor először játszottam PC-n. Még emlékszem mikor kellett nézni hogy vajon elég-e a RAM hozzá meg hogy ne legyen karcos a kettes CD 😂 most meg a zsebemben hordom és bármikor előkapom és játszok vele
Alig működik mostanság. Június óta megvan, és most több problémája van, mint valaha. Egy darabig jól működött. Most már állandóan lefagy. Ha nem fagy le, minden ok nélkül leáll. Javítsd meg!
Nagyon jò!!