Post by riswotisavea on Feb 4, 2022 0:53:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mini Block Craft ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mini Block Craft IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu dözümlülüyü artırır ▞▞▞
▞▞▞ Mini Block Craft 2022 version ▞▞▞
Mini Block Craft Mod Apk 6.5.2 - HappyMod
Dünyanın ən yaxşı oyunu mənim sənətimdən gözəldir, amma mən gil və taxtalardan ibarət müasir evlər düzəltmişəm, buna görə yağış yağanda bütün taxtalar yanır, buna görə də məndən tamamilə 5 ulduz ala biləcəyi gözəl oyunla problemimi həll etməyinizdən məmnunam. ən yaxşı ☺
Çox super oyundur mənə qoşulun oynayaqda
Acilsa oynuyardiq🙄
ev duzelemek olar
nə pis oyundu
Çox yaxşı oyundur! Mən hər hansı bir heyvan, mebel, əşyalar və hətta müxtəlif növ atəşfəşanlıq edə bilərəm! Daha çox şey edə bilərsinizmi?
Oyunu bəyənirəm amma bir az hiyləgərlik üçün oynadığım zaman oyun heç bir səbəb olmadan çıxacaq uf lütfən bunu düzəldin😭😣😤 və etsəniz sizə 5 ulduz verəcəm ⭐⭐⭐⭐⭐ söz verirəm
Bu oyun yaxşıdır. Amma bir az problemi var. Biz xəzinə seçimi getdiyimiz zaman. Amma mebeli yoxdur. Zəhmət olmasa bir az mebel və bəzi yeni qadcetlər əlavə edin. Buna görə yalnız 2 ulduz verirəm.
Oyun superdi amma men lavaya girdim ordan cixa bilmedim buna gore oyununu sildim yene yukledim eyni qalmisdi yani lavadan cixmamisdi yene sildim bu defe de olmasa ne bilim
Çox yaxsi
Mən bunu sevirəm 🎮 amma 2️⃣ problem var və o da 1️⃣ kəndlilər və 2️⃣ mən də şəhər istəyirəm🏙️ və bu problemlər bitəndə onu yenidən yükləyib 5️⃣⭐ qiymət verəcəm və çoxlu reklam var
Mini Block Craft is a game created to look just like Minecraft. Explore never-ending maps, build huge fortresses and face up to all sorts of dangers. Vote.
Mən bu oyunu yenicə yükləmişəm, lakin yükləmə çox uzundur. Zəhmət olmasa bunu düzəldin.
ayr bunedi!? bunun xarası mini blok craftdı?survival craftı oğurluyub buna 1 ulduzda olaz 0 olar
Oyun yaxşıdır, amma idarəetməni təkmilləşdirməlisən, həmçinin heç bir maddə tökülmür, xahiş edirəm onu təkmilləşdirin🙏🙏
How do I save my buildings as I go (during game play) so that I don't loose all my work, I can just start at my last s.., Block Craft 3D: City Building
çox pis
Bu oyun pisdir, çünki siz böyük bir şey tikəndə və onun eviniz olduğunu bildirmək üçün üstünə bir şey qoyanda. Amma siz mağaraları axtarıb evinizi yenidən tapmaq istəyəndə bunu edə bilməzsiniz, çünki BU OYUNDA SİZƏ HARADA OLDUĞUNUZU VƏ EVİNİZİN HARADA OLDUĞUNU BİLMƏK ÜÇÜN İSTİFADƏ EDƏ BİLƏCƏYİNİZ XƏRİTƏ YOXDUR. Zəhmət olmasa mənim şərhimi nəzərə alın və oyunu xəritə ilə yeniləyin və təşəkkür edirəm
Mini Block Craft - Google Arts & Culture
Amm yaxşı oyun amma o qədər darıxdırıcı idi ki, o oyunda daha çox adam yox idi və siz dostlarınızla oynaya bilməzsiniz.. bunu 1 ulduzla qiymətləndirin.
Ela oyundu Kim oynasa xowu gelecek super
Çox bomba oyundur. Amma orası pisdirki yeməkni sürmək olmur. Ona görə 4 ulduz verirəm.
Mütləq surət. Yaxşı, etiraf etməliyəm ki, bu, yaxşı bir konsepsiyadır, lakin daha yaxşı bir oyunun surətidir. Daha yaxşı oyun sağ qalma sənəti adlanır, (həmçinin sağ qalma sənəti 2 adlı ikincisi var) pula başa gəlir, amma buna dəyər! Cəmi üç dollardır. Bu oyunun gözəl olduğunu düşünürsünüzsə, sağ qalma sənəti 1 və ya 2-ni sınayın, bu oyunun axsaq olduğunu düşünürsünüzsə, sağ qalma sənəti 1 və ya 2-ni sınayın, zəmanət verirəm ki, 😍Survival Craft-ı SEVəcəksiniz!
O qədər də yaxşı deyil
Bu oyunu çox bəyənirəm. Ancaq bu oyunda daha çox heyvan yoxdur. Bu oyunu 5 ulduzla qiymətləndirirəm
Mən hər dəfə ekranı sürüşdürəndə o, sadəcə əsas ekrana qayıdır və hər dəfə ekranı hərəkət etdirəndə ətrafdakı nasazlıqları görmək üçün!!!!
Yaxsıdı men 3 ulduz vererem
Mini Block Craft Мод Apk 6.5.2 APK - HappyMod
Mən bu proqramı endirəndə çox yaxşı idi, oynayırdım və o, çox rəvan və birdən işləyir, yaddaşa görə bu proqramı silib, sonra yenidən bu proqramı endirəndə böyük şəhər açılmırdı, bu mənim üçün çox qəzəbli bir an idi və mən Öyrənmədən heç nə edə bilməz, ona görə də orada keyfiyyətlər yaxşılaşdırılmalıdır, xahiş edirəm təkmilləşdirin, çünki bu mənim sevimli proqramım idi
❤️❤️❤️
Co co cox pi pi pis dir
Belədə 4 ⭐
Normaldir
Скачать Mini Block Craft APK для Андроид. Последняя версия Mini Block Craft для бесплатной установки. Изготовление мини-блоков.Творчество и выживание в мире
Əla uçakları sürmək olsa əla olar ancaq heyvanları vuran da heyvanlar mənim dalımca düşür atlarada oturmaq olur! Ama atda oturanda bəzi heyvanlar atımı vurur atdan da. Düşür oyunun xarakteri atdan bu oyun süperdi
Mən bu oyunu sevirəm, lakin bu oyunda qarşılaşdığım iki problemə görə iki Ulduz verirəm. Birincisi odur ki, mənim dünyalarım çökür, bilmirəm səbəb nədir, cavab istəyirəm ki, bir Dünyada nə qədər məlumat saxlamaq olar? İkinci problem odur ki , mən başqa dünyadan mebel idxal edə bilmirəm , zəhmət olmasa bu iki səhvi düzəldin .İndi xətalar çoxalmışdı . Hətta xəritə 34 mb məlumat saxlamaq üçün effektiv deyil. 👏
👎😾
Gözəl oyun və gözəl qrafika, lakin lütfən, minikraftlar kimi daha çox blok əlavə edin
Nəhayət, bu oyunu bir il oynamadıqdan sonra yenidən quraşdırdım və oyunun nə qədər irəliləyişindən TƏSİRİNDƏM. Ancaq bir müddət sonra o, REAL ləngiməyə başladı və mən sağ qalmaqda canavar və ayılardan çətinliklə xilas ola bilirəm. Bunu düzəldə bilsəniz və bəlkə tullanma üçün başqa bir düymə əlavə edə bilsəniz, bu, mənim indiyə qədər etdiyim ən yaxşı Minecraft ripofflarından biri ola bilər!