Post by riswotisavea on Feb 4, 2022 0:50:06 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ AXES.io ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ AXES.io IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ אפשר סטטוס VIP ▞▞▞
▞▞▞ AXES.io 2022 version ▞▞▞
משחק מדהים
האם זה לא היה מרובה שחקנים? אני זוכר ששיחקתי פעם לאחור וקיבלתי כמו אלף הרג PvP במהלך ריצה של חצי שעה... עכשיו משחק נמשך לא יותר מכמה דקות. לא בטוח מתי העדכון קרה אבל אני מאוד עצוב שהצלחתי פשוט לנצח את כל הקמפיין הזה תוך כמה שעות ועכשיו אין מטרות אחרות או pvp. אל תשלמו את ה-$ עבור VIP, התברר כרכישה לא רלוונטית מכיוון שכבר עמדתי לנצח את כל המשחק
עבר הרבה זמן מאז שהתקנתי ושיחקתי את זה אבל הנה אני חוזר ומאוכזב שוב: אין גיבוי בענן, הבוטים מוגזמים, rng בחזה הוא אבסורדי ואתה אפילו לא יכול לשחק בזירות האחרות כדי לטחון ברגע שאתה מסיים האחר.
שיחקתי במשחק שבו פגשתי האקר פעמיים, הוא הניח את הדמות שלו כדי שיוכל להימנע מההתקפות, כשתקפתי אותו, הכוח שלו לא ירד בכלל אבל זה משחק נחמד מאוד
זה בסדר, אבל יש מעט באגים. כשהחיים שלי הם בערך 30000 וכשאני בוחר להגדיל את חיי זה הופך ל-50000 בערך, וגם למה חלק מהאויב שלי עף, אני לא יכול להרוג אותם. בבקשה תקן את זה
עושה את הדבר הזה שבו הוא מראה לך מודעה בלי קשר אם תקיש על 'לא' על המטבע של 2x. הסרה מיידית.
שילמתי $5 כדי להסיר מודעות, ועדיין יש מודעות. הרבה פרסומות. עד 5 מודעות למעשה. זו אצבע אמצעית ענקית לאנשים ששילמו עבור משחק שהם יכולים לשחק בחינם.
היה כיף עד מפגשים מרובים עם שחקני פריצה. איכשהו הם נטמעים באדמה, כאילו האווטאר שלהם נשכב תוך כדי תנועה, ואי אפשר לפגוע בהם בנשק או בנזקי אגרוף למרות שהם יכולים לתקוף אחרים. הם גם לא לוקחים נזק ממכשולים כמו קוצים.
אני די נהנה מהמשחק הזה. עם זאת, ביצעתי רכישה על סמך הצעה מיוחדת עבור דמות המלאך, ומעולם לא קיבלתי את הפרס שלי. אני מאוכזב מחוסר האופטימיזציה של הרכישות.
המשחק והגרפיקה מספיק טובים אבל כפתור הבקרה קטן מאוד, אפשרות התחברות לא קיימת אם נסיר את ההתקנה של המשחק אז כל הנתונים שלך ייעלמו כך שאין תועלת כל כך קשה. נא לשפר את זה.
אני שונא את העדכון החדש. אני לא יכול לקנות נשק או דברים אחרים מהחנות המקורית, וכל השאר מוצפים מדי. אני בדרגת הכסף. אני אוהב את שיטת הליגה החדשה אתה. המשחק הזה הוא כוכב אחד כי זה פשוט נראה לא הוגן שכולם יכולים רק להכות אותי ואני אמות. בכל פעם שאני משחק לכולם יש 2,000 כ"ס. אני גם לא יכול לקנות דברים משלי. אני צריך לקנות חזה וזה נהיה מעצבן בבקשה תגרמו למשחק לחזור לעצמי המקורי שלו. חוץ משיטת הליגה
UHM רק רציתי לשתף שממש הפכתי לאל במשחק הזה או שפשוט שברתי את המשחק. אני על lvl 70 והיה לי 32k פלוס בריאות וכשעליתי רמה בחרתי להגדיל מקסימום בריאות ופתאום נקודות החיים שלי נהיות שליליות tf זה היה? אבל זה נהיה משעמם. אז מה צריך לקרות אם אגיע לנקודה הזו? זה רק זה? אם זה הולך להיות בדיוק ככה אז אני אומר שהמשחק הזה הוא זבל. אבל לא. אם רק עוד קצת עדכונים יבואו כדי לשדרג את המשחקיות אז המשחק הזה יהפוך לויראלי. ILY
משחק מעולה! מספיק דמויות ומספיק דברים לעשות!
משחק מעפן לא שווה
כשאתה משחק במצב לא מקוון לבוטים יש יתרון מטורף עליך. אתה שם תוך התחשבות בעסק שלך ולבוט הזה יש שדרוגים מטורפים, מגיע ועושה כ-500-1000 נזקים ומשאיר אותך יעד פגיע. למרות שאני מספר 1 עם הבדל עצום בלוח התוצאות, תמיד יש בוט אחד שיש לו את כל השדרוגים פתח אחד שירה בך ככה.
משחק כיף לשחק כאשר אתה משועמם. אני מוצא את זה יוצא דופן לסטנדרטים שלי. עד רמה אם אני אומר זאת בעצמי. מושפע היטב ובעיקר מאוזן. פורמט נחמד לשחק מעניין מאוד גם כן. זו פרידה מקול ותמשיך בעבודה הטובה.
לא רע אבל לא טוב, תבסס קצת על מזל, אתה רק צריך דמות ונשק שמאפשרים לך זריקה כפולה ודרך קיר. קניתי גיבור שיש לו 2 יריות, ואז למזל יש נשק יכול לעבור דרך הקיר...סיים את המשחק בחצי יום בעזרת צפייה בפרסומות
אפליקציה מעולה נותנת ארבעה כוכבים כי היא זקוקה לעדכונים נוספים. ניצחתי את המשחק ואז אני צריכה לחכות לעוד משימות. חשבתי למחוק אותה לפעמים אבל זה פשוט משחק טוב מכדי להיפטר ממנו
אחלה משחק
משחק נהדר. הדבר היחיד שאני שונא זה שיש מודעה לכל דבר. יש יותר מדי פרסומות. מודעות באורך של עד 30 שניות. זה 5 $ רק כדי לקחת פרסומות. המשחקים קצת קצרים, אבל תלוי בכמה אנשים נמצאים בארנה.
למודעות רבות. מודעות שני חלקים שלוקחות אותך לחנות...כל כך הרבה מודעות מאולצות. זה מאוד כיף! אבל תפסיק לשחק מוקדם יותר ממה שהייתי עושה בגלל הפרסומות המוגזמות
פעם היה משחק ממש כיף, עם תהליך קל יחסית ופשוט קדימה. אבל עם העדכון החדש, איבדת הרבה ממה שהרווחת, ומערכת הציוד היא אקראית. כמו כן, עכשיו משתלם לנצח, במקום מבוסס מיומנויות. עמדתי מול מישהו עם 5000 (שלושה אפסים), בעוד שהיו לי 272 כ"ס... הרס לגמרי את התחושה וההגינות של המשחק.
זה מרגיש כמו לשחק נגד AI. רוב ההטלות שלהם נקודתיות כולל איך הם זזים. כמעט כל הזמן "שחקנים" מרוכזים בך וכשכולכם חזקים, פשוט צצה משום מקום איזו דמות שהיא יותר מושחתת ממך אפילו שהיא לא על לוח התוצאות. במשחק, זה כאילו יש רק 2 או 3 שחקנים אמיתיים אחרים. המשחק מהנה והכל אבל הדברים האלה מעוררים בו ספק. עריכה: אין שחקנים אמיתיים. כל הבוטים. באינטרנט זה שקר. לפחות עצבן את מטרת הבוטים.
נורא מאוד! אני יכול להישאר רק בשלב הראשון ולא יכול לעבור לשלב הבא כי למשחק הזה יש שליטה גרועה וקשה מאוד לזרוק נשק כדי להביס אחרים. ניסיתי 100 פעמים ועדיין לא הצלחתי לנצח את השלב הראשון. זה כיף אבל זה מעצבן.
איבדתי כמעט את כל הנשקים מבחינת הנשק שעבדתי קשה כדי לפתוח את הנשקים המובילים בזמנו לפני העדכונים (לא שיחקתי קצת) אבל התאכזבתי מאוד לגלות שכולם נעלמו, הייתי אומר שהעדכון היה בטוב טעם אם עדיין היה לי מה שהשקעתי שעות בהרוויח. ושום כמות של מפתחות חזה לא תתקן את זה. כמו כן, המשחק זקוק לניקוי כל כך הרבה שכבות שאתה לא יכול לדעת מה קורה חצי מהזמן עכשיו
זה באמת משחק טוב. זה אחד המשחקים הטובים ביותר. זה משחק מדהים. אין פיגור, אין תקלה, זה כמו משחק רגיל. אומג, זה כל כך חלק!!! זה גם קשה, בגלל זה זה מאתגר. אני אוהב את זה!
המשחק עצמו כיף, אבל מסיימים את המשחק מהר מידי ואין המשך לשלבים כלומר אין לשאוף.
אוהב את המשחק. מאוד ממכר, אבל יש האקרים רבים שגורמים לדמויות שלהם לשכב ולרחף לאורך האדמה וכשהם כאלה, אי אפשר לפגוע בהם. אז אי אפשר לנצח אותם או להתקדם איתם במשחק. זה מתסכל כי זה הולך ומחמיר.
המשחק היה כיף. העדכון(ים) האחרונים החמירו את המשחק בהרבה. זה מרגיש כאילו איבדתי כמה מכלי הנשק שלשמם טחנתי. יש גם את הכאב של כניסה למשחק חדש וצריך להתמודד מול שחקנים עם פי 10 יותר בריאות. זה היה הרבה יותר טוב כשהעורות היו קוסמטיים בלבד.
משחק גרוע כל פעם שמפסידים לקבל התקף עצבים וזה מלא בפרסומת אין שנייה בלי פרסומת זה המשחק הכי גרוע בעולם!!!🤬🤬🤬😡😡😡🤬😡👹
הכפתור המטופש אפילו לא עובד, ואני נהרג כי הוא נמצא באזור הגרוע ביותר של המסך. אני שונא את המשחק הזה, גם כשאני צופה ב-Add to respawning, הוא הוליד אותי מחדש מול גרזן שכבר עף! מתתי מיד! המשחק מהנה, אבל הדברים האלה הורסים אותו.
המשחק הזה הוא ערימה מהבילה של זבל חם. יתרונות: -זה כיף לרמות הראשונות חסרונות: -זה מאוד מאוד לא מאוזן עד לנקודה שבה אתה מתמודד עם עד 10k+ שחקנים (בוטים) כשיש לך רק 100-500 כ"ס - אתה מקבל זריקה אחת כל הזמן. -איך משיגים ציוד חדש אתם שואלים? שלם עם יהלומים. איך משיגים יהלומים? $$$$$$$$$$$$$$$$ -מודעה אחרי כל רמה. -כשאתה משריץ בשלב הראשון כולם נמצאים 10+ רמות מעליך. -השריצים כולם מטורפים. (מליץ אותך בקהל עצום)
המשחק נוצר בתחת!!!
דצמבר: המפתחים יכולים לעדכן טוב יותר את המשחק. כלומר זה משחק נחמד אבל תמיד אותו דבר... אחרי קצת זמן היית מסיים אותו ומפסיק, אין יותר מה לעשות. אני מצפה לראות מצב חדש, עור, יכולות ותכונות חדשות. פברואר: בוצע חלקית, תודה. אבל יש הרבה ביקורות מעניינות שאני חולק. השגת נשק חדש הוא אקראי, זה לוקח לנצח, והכסף חסר תועלת... כמו כן ה"סיפור" קצר מאוד, אתה תסיים מהר אם אתה ותיק במשחק &nomorefun
טוב מאוד, ממכר
זה נחמד בהתחלה רק לתת לשחקן ליהנות, לאחר תקופה, הסיכוי להישרדות שלך יקטן ביעילות, רק כדי לא לתת לשחקן להיות חזק מדי, כך שהשחקנים יצטרכו לשחק יותר כדי להתחזק. של כיף, מסקנה המשחק הזה הוא רק בשביל כסף עסקי. מבאס!
משחק טוב מאוד מרשים אני מציע לכלול מצבים רבים כמו PVP מרובה משתתפים... CUSTOM... מצב סיפור או מסע פרסום... ואחרים שתוכלו לכלול וגם התאמה אישית של דמויות... אני אתן 5 כוכבים אם תעשו זאת זֶה
זה למרבה ההפתעה ממש כיף, ראשית, לפני כן אתה יכול להיכנס לאינטרנט ולא מקוון. שנית, אתה מקבל נשק SOOOO מגניב. שלישית אני רואה איך היוצר ניסה מאוד (באמת) על הסקינים! אני אוהב איך אתה יכול ללכת על שני מצבים, Battle Royal {זה לא כמו פורטנייט למי שתוהה} ו-Deathmatch! יש גם כיף (מאוד) וגם אוהב איך מקבלים משימות יומיות!! זהו משחק אהוב מאוד (ברצינות). אתה צריך להוריד עכשיוWWWWWW!!!😊😊😅😆
משחק נהדר
שלום, אני מאוד אוהב את המשחק אבל נראה שיש בעיה. הגעתי לרמה 85 במשחק מוות באינטרנט והיו לי הרבה עליות כוח אבל אחרי שהבריאות שלי הגיעה ליותר מ-30,000, הכוח הבא לבריאות פתאום גרם לשלי להיות שלילית אז קיבלתי זריקה אחת בכל התקפה ללא קשר לעוצמה. ובשלב מסוים במהלך רמה 72, העלאות הכוח היחידות שקיבלתי היו הגדלת הבריאות המקסימלית שגרמה לבריאות שלי להיות שלילית פתאום (-). האם זה באג? אתם יכולים בבקשה לתקן את זה אני ממש אוהב את המשחק הזה
אני אוהב את המשחק הזה! היה לי את זה רק שבוע, אבל זה בהחלט כיף מאוד. לפעמים אתה לא יכול להשיג הרג אחד לפני שאתה מת, אבל פעמים אחרות אתה יכול להביא אימה לשדה הקרב. היו לי כמה רעיונות למיומנויות ניתנות לנעילה: 1, סטייה. זה הורס את הנשק המתקרב אבל גם הורס את שלך. זה יכול לעזור לשמור אותך בטוח יותר מבלי להיות יותר מדי OP. 2, נשמת חיים. מחיה אותך פעם אחת כשאתה מת, אבל מי שהרג אותך עדיין מקבל נקודות. משחק מעולה, תמשיך בעבודה הטובה!